Tel: +36 30 4449960   +36 30 492 2770   Email: info@vulcantcm.com    Mo-Fr 8 - 18 h

Hagyományos Kínai Orvoslási kezelések

A JELENLEG ELÉRHETŐ KEZELÉSEK, MASSZÁSOK TEKINTETÉBEN KÉRJÜK, ÉRDEKLŐDJENEK TELEFONON

Állapotfelmérés, tanácsadás


Az első találkozás általában hagyományos holisztikus diagnosztikával kezdődik (arckép, nyelv, pulzus, egyéb külső és belső tünetek alapján). Ezután következik az egyedülálló meridiánmérés a tradicionális kínai orvoslás több ezer éves tudását alkalmazva. A meridián mérés teljesen fájdalommentes és az egész testet komplexen vizsgálja. Az eredmények kiértékelése után TCM orvosaink egyénre szabott kezelési tervet állítanak össze. Komplex módszerek, gyógyteák, étrendi tanácsok, kombinált terápiák az egészség megőrzése (prevenció) érdekében. A kínai orvoslás alapja, hogy a testet teljes egészében vizsgálják (holisztikus szemléletmód), amelynek központjában a szív áll.
Image
Image
Image
Image

Masszások

Talpmasszázs, reflexológia

A masszázzsal a talpra gyakorolt nyomásokon keresztül váltunk ki reflexeket, azaz a talpi idegvégződéseken keresztül stimuláljuk a testet. E kezelés segít a megelőzésben, és a méregtelenítésben.

Aromaolajos masszázs

Az aromaolajos masszázs a svédmasszázs és az illóolajok jótékony hatását kombinálja.

Relax masszázs

Egész testre kiterjedő, pihentető, gyengéd masszázs, amely csökkenti a fáradtságérzetet, feszültségoldó hatású, görcsös izmokat lazítja.

Svédmasszázs

Legismertebb és legkedveltebb masszázstípus, melynek során az egész testet, tetőtől-talpig felfrissítjük és ellazítjuk.

Meridián masszázs

A Hagyományos Kínai Orvoslás szerint a testünket energiapályák, vezetékek, csatornák hálózzák be, ezek alkotják a meridiánokat. A meridiánvonalak mentén izomeredési és -tapadási pontok találhatóak, amelyeket pontnyomással stimulálva, akupresszúrával kezelve hatékony gyógykezelés érhető el.

Nyirokmasszázs

Lényege, hogy a pangó nyirokfolyadékot elvezessük a kötőszövetből. A nyirokmasszázs kiváló méregtelenítő masszázs. A kezelés gyengéd, körkörös, simító fogásokkal történik. Mély, pihentető hatású.

Shiatsu masszázs

A masszázs szőnyegen és ruhában történik. Stresszoldó, mélyszövet- és izomlazító, rugalmasságot növelő, mentálisan is élénkítő hatású.
© Vulcan TCM Centrum 2020. All Rights Reserved.

Search